L&A Loodgietersbedrijf diensten

Alle prijzen die u hier ziet is de kosten van ons zonder maaterieel!

Lekkage

Een lekkage kan namelijk voor veel overlast zorgen en een hoop schade aanrichten. Het is daarom belangrijk dat u bij een lekkage snel ingrijpt.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Price: vanaf € 100

Sanitair

Installatie en aansluiting van sanitairAanleggen of verleggen van waterleidingenRepareren of vervangen van sanitair

Vooraf aan de installatie van uw sanitair wordt er samen besproken wat uw wensen zijn. Vervolgens wordt er een plan opgesteld om dit te kunnen realiseren.

Badkamer, douche of toilet te verbouwen? Dan wilt u natuurlijk een mooi resultaat met veel comfort. De uitstraling van een luxe badkamer valt of staat met kwalitatieve materialen en strak tegelwerk. L&A loodgietersbedrijf kan u als vakkundige installateur helpen met alles op het gebied van sanitair. In de omgeving van Utrecht plaatsen we al jarenlang badkamers, toiletten, douches, baden, wastafels, kranen en bijbehorende badmeubels.

Niet alleen sanitair en leidingwerk kunnen wij voor u verzorgen ook voor complete verbouwing van badkamer of toilet bent U bij L&A loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij verzorgen dan de gehele verbouwing badkamer inclusief tegelwerk, stucadoor- en schilderwerk.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Price: vanaf € 150

Rioolverstopping

Een rioolverstopping kan op meerdere plekken in uw woning ontstaan, denk bijvoorbeeld aan uw gootsteen of toilet. Het is belangrijk dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Een riool verstopping of verstopte afvoer is altijd vervelend. Het geeft een hoop overlast en de meest dagelijkse handelingen zoals douchen of naar de WC gaan, kunnen ineens niet meer. meestal zit de oorzaak gewoon te diep, letterlijk in het riool dus. De vakman moet er dan aan te pas komen met speciaal gereedschap om het probleem op te kunnen lossen.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Price: vanaf € 150

Water

Waterleidingen aanleggen of verleggen:

verleggen en repareren van uw waterleidingen realiseren. Wilt u graag een extra kraan in uw keuken voor de vaatwasser of wilt u graag de wasmachine verplaatsen naar zolder terwijl daar geen wateraansluiting is?

De aanleg, het aanpassen of het uitbreiden van waterleidingen is specialistisch werk en dient mede door het gevaar van bacteriën zoals legionella met de grootste zorg te worden uitgevoerd.Als erkend watertechnisch installateur houden wij bij de aanleg van een nieuwe waterleiding met diverse factoren rekening: de diameter van de leiding, de waterdruk, de afstand tussen het aantal tappunten en natuurlijk het voorkomen van legionella.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Price: vanaf € 100

CV ketel

Het vervangen van oude radiatoren of thermostaat.

Soms komt het voor dat uw oude radiatoren verroest zijn. Het is dan verstandig om te kiezen voor nieuwe radiatoren. Ook wanneer u toe bent aan een moderne versie van radiatoren kunnen wij u helpen. Wij adviseren u graag over het maken van een passende keuze. Vervolgens kunnen wij de oude radiator verwijderen en deze vervangen. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om de radiator te verplaatsen. Ook hier helpen wij u graag bij. Het voordeel van radiatoren verplaatsen is dat u op de oude plek extra ruimte creëert. Dit kan prettig zijn wanneer u deze ruimte graag wilt gebruiken bij de indeling van de ruimte. Daarnaast kan de radiator zo verplaatst worden dat deze meer uit het zicht wordt geplaatst.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Price: vanaf € 250

Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer zorgt ervoor dat regen, sneeuw en hagel van het dak en de goot naar de riolering wordt afgevoerd. Een goed werkende regenpijp is belangrijk om een lekkage via de buitenmuur te voorkomen. Bij een verstopping of breuk kan het water via de buitenmuur naar binnen komen met eventueel waterschade als gevolg. Ook kunnen er vochtproblemen of schimmel in uw woning ontstaan door niet goed werkende hemelwaterafvoer. Wij van Direct Loodgietersbedrijf Utrecht kunnen uw hemelwaterafvoer repareren, vervangen of aanpassen!

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Price: vanaf € 100

Gas

Gasleidingen aanleggen:

Denkt u dat er gaslekkages zijn ontstaan? Deze zijn erg gevaarlijk en kunnen grote schade aanrichten. Bij het vermoeden van een gaslek is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Wij kunnen een gaslekkage voor u opsporen en vervolgens het lek repareren.

Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een klus voor een specialist. Gas is nu eenmaal een makkelijk ontvlambaar product en de leidingen die door het huis lopen moeten 100% betrouwbaar zijn. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier hoe de leidingen door woning/bedrijf lopen is erg belangrijk. De c.v. ketel waar het gas nodig is vormt meestal het eindpunt van de leiding, een goede en nauwkeurige aansluiting is zeer belangrijk. Wij hebben de modernste apparatuur om te controleren of de installatie op een goede manier werkt, zo meten we of er koolmonoxide vrijkomt. Lucht toe- en afvoer moeten op een goede manier geregeld zijn.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Price: vanaf € 100

Douchecabine

Wilt u een douchecabine met douchebak, inloopdouche of douchewand laten plaatsen.

Als er een douchecabine geplaatst wordt moeten alle waterleidingen en afvoeren goed voor elkaar zijn zodat de douchebak naar behoren geïnstalleerd kan worden.

De afvoer moet netjes aangesloten kunnen worden en ook de randen langs de douchebak moeten netjes dicht gekit worden.Zoals u begrijpt is dit specialistenwerk, de loodgieter expert is zeer ervaren met deze klus en kan dit voor u uitvoeren. Door onze ervaring kunnen wij de douchecabine in een dag plaatsen.

Douchecabine op tegelvloer Wanneer er alleen een tegelvloer met een afvoer in de badkamer aanwezig is, is het mogelijk om daaroverheen een douchecabine te plaatsen.Wij kunnen dan precies uitmeten welke douchecabine er het best past bij de ruimte. Uiteraard kunt u zelf ook aangeven hoe groot u de cabine wilt hebben.

Er zijn standaard cabines beschikbaar maar natuurlijk kunnen wij ook een cabine op maat laten maken.

De cabines worden veelal van doorzichtig plastic of glasplaten gemaakt.

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Price: vanaf € 150

Dakgoot

Zoekt u een dakdekker die u van dienst kan zijn op het gebied van dakgoten? Dan klopt u aan bij MDM Dakonderhoud. Van nieuwe goten aanleggen tot dakgoot reparatie en vervanging: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Verder sluiten wij de dakgoten ook aan op uw hemelwaterafvoeren en solderen wij alle naden waterdicht. Wij plaatsen naast dakgoten ook regenpijpen, afvoeren, expansiestukken en kopschotten.

Denk maar nog aan de volgende:

Bitumineuze dakbedekking Epdm

dakbedekkingKunststof dakbedekking

Zinkwerk Regenwater

afvoer in zink of kunststof

DAKGOOT REINIGEN Om een dakgoot reparatie te voorkomen is het belangrijk dat u in ieder geval 1 keer per jaar uw dakgoten grondig schoonmaakt. Lukt dit u niet om wat voor reden dan ook, neem dan contact op met L&A loodgietersbedrijf. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen!

In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Price: vanaf € 100

Kunnen wij u van dienst zijn?